logo rkrRawatan Resdung HerbaL

Tuesday, 23 September, 2014

Memperkenalkan rawatan berkesan dari sudut Luaran dan Dalaman bagi membasmi serta menghapuskan kuman yang selalu menyebabkan simptom-simptom seperti berikut:

Gatal Hidung Selsema, Bersin Gatal & Sakit Tekak Hidung Sumbat Telinga Gatal Tahi Mata Pekat Resdung Kronik Hidung Berbiji / Menggerutu (blackhead & whitehead) Luka jadi Melarat Jerawat Teruk (Merah Bernanah) Bengkak

...dan juga pelbagai lagi penyakit yang menganggu keselesaan seperti bisul, batuk berkahak, mata berair, gatal mulut, kulit gatal, luka yang merebak jadi kudis, nafas berbau serta sakit gigi.


Rawatan Hapus Punca Pembiakan

Gandingan bahan herbal semulajadi yang berkesan + teknik rawatan yang betul bagi membuahkan hasil yang cukup efektif.

RkR menggunakan kaedah rawatan terbukti berkesan bagi 'menghakis' lendir ataupun sarang kuman perosak kulit dari sudut Luaran dan juga Dalaman. Lengkap. Dengan menggunakan cara ini, kuman yang kuat melekat di bawahan kulit dan juga sekitaran dalaman organ, akan diperangi serta ditanggalkan. Rawatan ini mengambil masa bertahun-tahun untuk dikaji; terbukti selamat. Penting untuk diketahui: apabila terhapus punca pembiakan kuman, keseluruhan kesihatan akan menjadi baik dan kulit akan menampilkan keserian semulajadi.

Rawatan RKR melibatkan:

Lilin Resdung (untuk pengwapan Luaran muka; bertujuan memanas & mematikan kuman di atas wajah dengan pantas) dan disusuli dengan
Ramuan Herbal Resdung bertujuan utk menghakis lendir serta kuman Dalaman; singkir ia keluar dari badan.
Ebook Panduan disediakan bagi anda untuk melakukan rawatan - step by step amat mudah difahami semua golongan (apa jua bangsa).

Plus(+): rawatan susulan yang bertindak sebagai 'pencuci' setelah 2 rawatan kuat tersebut dibuat. Serbuk Tradisional Penghakis kuman & kotoran: dibancuh menjadi cecair lalu digunakan untuk titis ke dalam rongga bagi menembusi mana-mana sudut degil yang masih terdapat kuman bersembunyi & kotoran tersekat. Bermakna: tiada apa yang dapat lari dari bahana Rawatan RkR ini. Hasilan ini adalah supaya anda menikmati kesan penghapusan Resdung, Jerawat mahupun kuman penyebab kulit rosak dengan sebenar-benarnya.


Anda rasa RkR sama saja macam sesetengah perawat / peniaga lain yang hanya tahu promosi (hangat) tetapi (sebenarnya) tak tahu nak jelaskan cara logik? - bagaimana proses rawatan resdung berfungsi sehingga terjadinya penyakit degil tersebut dihapuskan? Baiklah; sekadar meyakinkan anda bahawa RkR tahu terhadap apa yang diperkatakan, saya akan beritahu keberkesanan rawatan rkr di kategori membersihkan saluran pernafasan tersumbat (selain tujuan utamanya merawat resdung). Dijemput meluangkan masa perhati maklumat di -

Testimonial #1 RkR: baru seminggu guna produk ni..jerwat hilang,dah x alah pd makanan..telinga asyik bedesing je..mcm tersumbt pun ada..tp 1st pakai besok demam..kahak terlalu bnyk..ada nmpk perubahan.. - Reemy Ramli
rawatan pernafasan saluran tersumbat Testimonial #2 RkR: thnx brg dh smpai .. n sudah mula dgunakan .. sehari guna rsa lapang sgt hidung .. dh xtrsumbat mcm selalu :) - Nur Atyka

BUKTI ini bukan sekadar kata-kata kosong: anda boleh lihat sendiri sokongan (Likes facebook) semakin lama semakin bertambah, menandakan RkR berusaha keras mengotakan janji terhadap para pelanggan sekalian.


Bantuan serta Tunjuk ajar disediakan

termasuk sekeping panduan dlm setiap kotak

Melayu, Chinese, Indian, Kadazan, Iban, Melanau, Asli atau apa jua bangsa; tak perlu risau sebab pihak RkR akan membantu sekiranya masih ada yang tak faham. Tetapi mengikut kajian, ebook panduan tersebut sudah terbukti difahami semua dengan mudah. Tiada masalah. Masalah terbit hanya sekiranya awal-awal lagi pelanggan terbabit sudah berkata: "susah laa" & tak mau baca. Penerangan diberi dalam format langkah demi langkah bagaimana anda boleh merawat serta menghapuskan simptom-simptom penyakit seperti tertera di atas, kemudian menikmati hasil terbaik. Bagi tidak membuang masa anda tertanya-tanya, saya sediakan overview senarai + harga pakej RkR:

Posisi Pakej Tersedia Isi Pakej Percuma Harga
Pakej Rendah 20 batang sahaja nota guna RM40
Pakej #1 50 batang 6 batang RM90
Pakej #2 30 btg + 2 rmn + 1 srbk + ebook - RM110
Pakej #3 100 batang 12 batang RM160
Pakej Starter 10 btg + 1 ramuan + ebook - RM70
Pakej OveraLL 10 btg + 1 rmn + 1 srbk + ebook - RM80

Note: saya rekomen-kan agar pilih Pakej Overall atau Pakej #2 kalau anda 1st timer. + disertakan 'pamplet' panduan cara guna dalam setiap kotak pesanan.

Klik Sini utk Isi Borang Pesanan Pakej RkR Sekarang!

Pertanyaan? Sms / phone Wakil RkR bertugas: 013-881 8100 || Atau guna borang di bawah:

Contact us
* required fields





Terima Kasih!

kerana menghubungi RkR. Sila check email anda untuk maklum balas dari RkR. Sementara itu, anda boleh ketahui info lengkap rawatan rkr di: WebSite Utama RkR - Klik Sini

Close this window